Raespo voor kandidaten

Bij Raespo begrijpen we dat het sollicitatieproces voor een nieuwe positie en de overgang naar een nieuw land ingrijpende stappen zijn. Daarom hebben we een uitgebreid ondersteuningsprogramma ontwikkeld om hoogopgeleide professionals uit Spanje te begeleiden bij elke fase van hun carrièrepad en verhuizing naar Nederland.

Raespo voor kandidaten

In gesprek met de kandidaat

Bij Raespo geloven we in het belang van persoonlijke ontmoetingen. Na een zorgvuldige beoordeling van het cv en de motivatie plannen we een eerste sollicitatiegesprek. Hier richten we ons niet alleen op de technische vaardigheden maar ook op het begrijpen van de kandidaat als individu – ervaringen, wensen, en behoeften.

Een persoonlijkheidstest volgt dit gesprek om een dieper inzicht te krijgen in wie de kandidaat is. Het tweede sollicitatiegesprek staat in het teken van de persoonlijke en motiverende aspecten, waarbij we de resultaten van de persoonlijkheidstest bespreken om te zien hoe deze het profiel van de kandidaat aanvullen.

“De toekomst hangt af van wat je vandaag beslist.”

De perfecte match

Na de gesprekken hebben wij voldoende informatie om de kandidaat voor te stellen aan een geschikt bedrijf, zoals die van u. Raespo faciliteert de verdere gesprekken en bereidt de kandidaat voor op de ontmoeting bij u op kantoor in Nederland. Hierin zorgen we voor alle details, inclusief reisadvies en aanvullende informatie om de overgang naar Nederland soepel te laten verlopen.

Aangenomen en voorbereid op vertrek

Gefeliciteerd, de kandidaat is aangenomen! Raespo staat ook hier in contact met de kandidaat terwijl deze zich voorbereidt op het vertrek naar Nederland. We bieden informatie over alle praktische zaken, van zorgverzekeringen tot inschrijving bij een gemeente. Ons doel is niet alleen om de kandidaat professioneel te plaatsen, maar hem of haar goed te laten integreren, zodat de kandidaat met vertrouwen aan dit nieuwe avontuur kan beginnen.

Bij Raespo zijn we toegewijd aan het bouwen van langdurige relaties en streven we ernaar om zowel werkgevers als kandidaten te verbinden in succesvolle partnerships. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met de werving en selectie van uw toekomstige medewerker.

Contact opnemen

Maak kennis met uw werknemer

Electrical Project Engineer

  • Bachelor in Naval Engineering
  • 6 years

Project Engineer

  • Bachelor in Mechanical Engineering
  • 8 years of experience

Electric, Instrumentation and Automation Engineer

  • Bachelor in Electric Engineering
  • 8 years
Ga naar
raespo.com