Werken met talent uit Spanje

Technisch talent

De krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt belemmert in toenemende mate bedrijven om te innoveren, te ondernemen en te groeien. En ook de voorsprong die Nederlandse bedrijven internationaal hebben op verschillende vakgebieden staat onder druk. Dat de wereld in de afgelopen decennia steeds internationaler geworden, kan in uw voordeel werken. Het aantrekken van internationaal technisch talent biedt veel mogelijkheden voor werkgevers.

Raespo richt zich specifiek op technische vakmensen, zoals ingenieurs in diverse vakgebieden, waaronder bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, maritieme techniek en industrieel ontwerp. We geloven dat de technische branches, van innovatie en ontwerp tot bouw en onderhoud, de sleutel zijn tot een betere toekomst voor Nederland. Hierbij horen niet alleen de traditionele branches zoals scheepvaart, papier- en kartonindustrie, machinebouw en constructie, maar ook de groeiende sector van energietransitie en duurzaamheid.

werken met talent

Werken met talent uit Spanje

Raespo heeft een uitgebreid netwerk van ervaren ingenieurs opgebouwd in Spanje. Onze Spaanse recruiters zijn dagelijks actief om ons netwerk uit te breiden en te onderhouden. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van gekwalificeerde kandidaten die voldoen aan de specifieke vereisten van technische functies. Of u nu op zoek bent naar een Commissioning Engineer, Electrical Engineer, Mechanical Engineer, Civiel Engineer of een Industrial Designer, wij hebben de connecties om uw teams en afdelingen te versterken.

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke vereisten heeft. We realiseren ons ook dat het onderhouden van bestaande technische infrastructuren en tegelijkertijd innoveren, waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is, geen eenvoudige taak is. Het vergt ook veel van uw werknemers. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijfscultuur, doelstellingen en technische uitdagingen. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste mensen aan boord krijgt.

 

De voordelen

Een belangrijk voordeel voor Spaanse werknemers is het vrije verkeer van werknemers binnen de Europese Unie (EU). Dit betekent dat Spaanse werknemers geen werkvergunning nodig hebben om in Nederland te werken. Voor werkgevers betekent dit een eenvoudiger en sneller proces, zonder de noodzaak van tijdrovende aanvragen of langdurige procedures.

Een solide basis is van belang en biedt zekerheid aan uw nieuwe werknemers en helpt bij het bouwen van een band van vertrouwen tussen werkgever en werknemer. U hoeft voor uw nieuwe Spaanse werknemers niets extra te regelen; u dient hen eenvoudigweg dezelfde arbeidsvoorwaarden aan te bieden als die u aan uw huidige werknemers biedt. Deze voldoen immers aan de Nederlandse arbeidswetgeving.

Zodra uw werknemer in Nederland aankomt, zorgen we ervoor dat hij/zij zich zonder gedoe bij de gemeente kan inschrijven en een BSN kan aanvragen. Essentieel in dit traject is ook weer een getekende arbeidsovereenkomst. Onze experts staan klaar om te helpen en begeleiden uw werknemer door elke stap van het proces.

Technisch personeel

Ontdek de vereisten en mogelijkheden

Download onze whitepaper en ontdek wat er nodig is om Spaans talent in dienst te nemen.

Download

Bent u op zoek naar technisch talent? Raespo staat klaar om u te helpen! Ons doel is een significante bijdrage te leveren aan het terugdringen van de tekorten op de Nederlandse arbeidsmarkt, vooral op het gebied van technische vacatures.

Wij begrijpen dat het aannemen van internationaal talent een grote stap is voor uw organisatie, en daarom streven wij naar een uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan het vinden van geschikte kandidaten. Onze toewijding aan uw succes omvat niet alleen een grondig werving & selectieproces, maar ook een zorgvuldige begeleiding van zowel werkgever als werknemer gedurende het gehele traject. Van het eerste gesprek tot de ondertekening van de contracten en de aankomst in Nederland, wij nemen alle stappen om ervoor te zorgen dat de integratie van Spaans talent in uw organisatie soepel en succesvol verloopt.

Kortom, met onze uitgebreide service en expertise kunt u zich richten op het verwelkomen van waardevol Spaans talent in uw team, terwijl wij de rest zorgvuldig afhandelen. Neem vandaag nog contact op.

 

Contact opnemen
Ga naar
raespo.com